KUITULABORATORIO

 

Vantaan kuitulaboratoriomme on erikoistunut erityisesti asbestin ja teollisten mineraalikuitujen analytiikkaan.

 

DSC00037.JPG

 

Laatu ja pätevyys

Osallistumme useita kertoja vuodessa Iso-Britannian Health and Safety Laboratory:n järjestämiin kansainvälisiin ja riippumattomiin asbestimateriaalianalyysien (AIMS) vertailukierroksiin, joissa olemme menestyneet kiitettävästi. Ilmanäytteiden, rakennnusmateriaali- ja pintapölynäytteiden asbestianalyysit ovat akkreditoituja analyyseja.

 

Noudatamme toiminnassamme ISO 17025-standardin vaatimuksia ja analyysit suorittaa aina oma korkeakoulutettu henkilökuntamme.

 

Nopea ja henkilökohtainen palvelu

Asbesti- ja kuituanalyysien tulokset pyrimme ilmoittamaan 1 – 3 arkipäivän kuluessa näytteen saapumisesta. Kiireellisissä tapauksissa raportin saa jopa muutamassa tunnissa.

 

Analyysilaboratoriomme palvelee niin yrityksiä kuin yksityishenkilöitäkin – meiltä saat tarvittaessa myös asianmukaiset näytteenottovälineet ja henkilökohtaisen opastuksen.

 

 

Akkreditoitu asbesti

Ositum Oy:n kuitu laboratorion Vantaan toimipiste on akkreditoitu testauslaboratorio T261 (FINAS-akkreditointipalvelu, (SFS-EN ISO/IEC 17025:2017). Akkreditointi kattaa ilmanäytteen, rakennusmateriaalin sekä pintapölyn asbestin toteamisen ja tunnistamisen.

 

 

 

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja