Ositum Oy on puolueeton ja riippumaton laboratorioalan yritys, joka tarjoaa tutkimus- ja analyysipalveluita rakennetun ympäristön tilan seurantaan. Lähestymistapamme on ratkaisukeskeinen. Päämäärämme on ratkaista oireilun syyt ja kertoa, mitä pitää tehdä ongelman poistamiseksi.

  

Yritys on toiminut alalla yli 18 vuoden ajan ja noin 30 000 tutkimuskohteen tuoman kokemuksen turvin pystytään usein selvittämään, mitä esimerkiksi sisäilmaongelmien taustalla on ja miten ongelmat ovat ratkaistavissa. Asiakaskuntaan kuuluvat esimerkiksi viranomaistahot, kiinteistönomistajat, asunto-osakeyhtiöt ja yksityishenkilöt. Ositumin palveluksessa työskentelee useita korkeasti koulutettuja ja kokeneita laboratorioalan ammattilaisia. Vantaalla sijaitseva laboratorio tekee, kemiallisia analyyseja sekä kuitu-, asbesti- ja betonitutkimuksia.

 

Ositum Oy:n laboratoriot ovat akkreditoituja testauslaboratoriota T261 (FINAS-akkreditointipalvelu, SFS-EN ISO/IEC 17025:2017). Akkreditoinnin pätevyysalue kattaa asumisterveyden mikrobiologian ja kemian analyysipalveluita. Akkreditoinnista ja Ruokaviraston hyväksynnästä saat lisätietoa täältä

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja